English (United Kingdom)
Запитване за:
Настаняване:
Дата на настаняване:
Дата на напускане:
Лична информация:
Друга информация:
verification

ПОЧИВНА БАЗА "НАНОВИЦА"

Почивна база Нановица

alt

Предлага следните удобства:

22 легла разпределени в стаи с 2 и 4 легла както и един апартамент, всяка стая е със собствен санитарен възел. На разположение са веранда, лятна беседка, охраняем паркинг, голям салон с камина, бар и кухня както и професионален готвач. Базата работи целогодишно, а разположението и - между два язовира и борова гора е изключително подходящо за одтих и туризъм. До базата се стига с влак до Кърджали или Момчилград. От Кърджали до Момчилград има автобуси на всеки час, а от Момчилград до Нановица има автобуси на всеки 2 часа. За улеснение на тези, които разполагат със собствен превоз, маршрута до ПБ Нановица е : гр. Кърджали - гр. Момчилград - с. Равен - с. Татул - с. Нановица.

На брега на язовир "Студен кладенец" в близост до база Нановица, любителите на природата могат да се насладят на едно от най-добрите дивечовъдни стопанства в България. На площ от няколко хиляди декара живеят стотици благородни елени, сърни, диви прасета и елени-лопатари. В дивечовъдното стопанство може да се провежда ловен туризъм. Гостите на база Нановица, които обичат риболова, имат неподозирани възможности за приятен отдих. Река Върбица е богата на черна мряна, скобар и речен кефал. Във водите на язовир "Студен кладенец" са улавяни рекордни екземпляри от най-големия речен хищник - сомът.

ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛУГАТА, КОЯТО ВИ ИНТЕРЕСУВА, МОЛЯ НИ СЕ ОБАДЕТЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ В МЕНЮ КОНТАКТИ ТЕЛЕФОНИ, ИЛИ ПОПЪЛНЕТЕ ЗАЯВКАТА ЗА УСЛУГА.

НАШАТА ПОЛИТИКА Е В НАЙ-КРАТЪК СРОК, ЗА ВСЯКА ЗАЯВЕНА ОТ ВАС УСЛУГА ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ МИНИМУМ 2–З ПРЕДЛОЖЕНИЯ.

ИЗБОРЪТ Е ВАШ!